До уваги педагогів закладів загальної середньої і дошкільної освіти

06 Квітня 2021

 Онлайн-система призначена для підтримки процесу проходження навчання за програмами підвищення кваліфікації педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти.

Тут можна переглянути курси і програми підвищення кваліфікації, оформити замовлення на проходження навчання, створити власний кабінет для зберігання інформації про хід і результати навчання, здійснити оплату, отримати сертифікати встановленої форми про підвищення кваліфікації тощо.

Надання послуг здійснюється відповідно до вимог Постанов Кабінету Міністрів України №800/1133 від 21 серпня і 27 грудня 2019 року щодо порядку підвищення кваліфікації педагогічних і науково-педагогічних працівників.

Послуги надаються на підставі угоди, яка стає доступною зареєстрованому користувачу в процесі формування замовлення на обраний курс.

Оплата за послуги здійснюється користувачем на підставі рахунку-фактури одним із доступних способів: на банківську картку, онлайн, банківським переказом.

Після завантаження всіх передбачених для конкретного курсу документів і здійснення оплати, користувач отримує в свій кабінет сертифікат встановленого зразка, а також акт про надання послуг.

Документами, на підставі яких видається сертифікат про підвищення кваліфікації, є:

  • для дистанційної форми навчання: електронний документ про проходження відповідного онлайн-курсу
  • для дуальної форми навчання: 1) електронний документ про проходження відповідного онлайн-курсу; 2) довідка про проходження практики за місцем роботи за підписом керівництва закладу освіти